Profil

Jysk Rør & VVS er din stærke samarbejdspartner inden for installation og servicering af energirigtige varmekilder af høj kvalitet – blandt andet varmepumper, træpillefyr, gas og solvarme – samt ventilationsløsninger og arbejde med VVS, kloak, støbning af fundamenter og sokler med alt det fornødne installationsarbejde, rørføring m.v.

Jysk Rør & VVS blev stiftet i 2004 og indehaves af Jesper Johansen. Virksomheden har hjemme i Skelhøje tæt på Karup J og med kort afstand til både Viborg og Herning.

Vi udfører opgaver i det meste af Danmark, men med udgangspunkt i vores geografiske beliggenhed er vores primære arbejdsområde Midtjylland.

Jysk Rør & VVS er autoriseret VVS-Gas-Kloak-Køl, autoriseret Panasonic PRO Partner og medlem af TEKNIQ, Q-KONTROL og Kølebranchens Miljøordning (KMO). Vi holder os desuden løbende ajour i branchen, opdateres med den nyeste viden og gennemfører løbende en række kurser.

Ta’ en rundtur her på vores hjemmeside – og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 30 263 263 eller sende os en e-mail på: jesper@jrim.dk.

Velkommen til Jysk Rør & VVS – Jysk grundighed og kvalitet inden for vand og varme, ventilation, sokler, fundamenter, VVS og kloak.