Luft til luft-varmepumpe

Luft til luft-varmepumpen er en prisbillig varmepumpe, der ofte bruges som supplement til bestående varmekilder, eller som benyttes i mindre huse – eksempelvis sommerhuse. Den er billig i investering, men kan så heller ikke varme brugsvandet op. Den kan udelukkende tilføre varme.

En luft til luft-varmepumpe udvinder varme fra luften udenfor og opvarmer efterfølgende luften indenfor i boligen. Varmepumpen består typisk af et anlæg udenfor på bygningen og en indedel, der blæser den varme luft ind i boligen. Markedet for luft til luft-varmepumper er stort, og der findes blandt andet meget billige gør-det-selv-løsninger. Men pris og kvalitet hænger sammen, og du får som regel, hvad du betaler for. Det er altid vigtigt at kigge på faktorer som støj, effektivitet og varmepumpens levetid/holdbarhed.

Vi sælger og monterer kun luft til luft-varmepumper af højeste kvalitet – primært af mærket Panasonic, hvor du i øvrigt får 5 års fabriksgaranti ved montering. Jysk Rør & VVS er Panasonic PRO-Partner.