Generelt om varmepumper

En af tidens mest populære kilder til opvarmning af din bolig er en varmepumpe. Det er nemlig både billigt og driftssikkert. En varmepumpe er med andre ord lig med store besparelser på varmeregningen.

En varmepumpe er kort fortalt et meget energirigtigt varmeanlæg, der udnytter jordens eller luftens energi til at producere varme og varmt vand. I princippet er processen den samme som i et køleskab – men i stedet for at føre energi ud af køleskabet, føres energien med en varmepumpe ind i en bygning.

En varmepumpe udnytter den tilførte energi meget bedre end andre opvarmningskilder. Det betyder, at en husstand i gennemsnit kan spare godt 50% om året ved at skifte det gamle olie- eller naturgasfyr ud med en ny varmepumpe. Har I elvarme, er besparelsen endnu større. Besparelsen skyldes, at varmepumper udnytter den tilførte energi mere end tre gange bedre end andre opvarmningsformer.

En varmepumpe er desuden en meget miljøvenlig opvarmningsform, da den udnytter den energi, der allerede findes i luften og i jorden.

Der findes tre forskellige typer af varmepumper, som vi alle kan tilbyde hos Jysk Rør & VVS.

De tre typer er:

Jordvarmepumpe
Luft til vand-varmepumpe
Luft til luft-varmepumpe

Du kan læse mere om de tre typer under de respektive menupunkter – og så er vi naturligvis klar med rådgivning og uddybning af spørgsmål på e-mail: jesper@jrim.dk og telefon: 30 263 263.

Vi sælger og monterer kun varmepumper af højeste kvalitet – primært af mærket Panasonic, hvor du i øvrigt får 5 års fabriksgaranti ved montering.