Det siger kunderne


Kjeld Bitsch, Skelhøje

”Med de nuværende gaspriser ville vores varmeudgifter komme op over 30.000 kroner om året. Heldigvis er der indført en afkoblingsordning, der betyder at man gratis kan blive frakoblet gasnettet. Det koster ellers normalt 8.000 kroner.

Den ordning har vi valgt at benytte, og har i stedet fået installeret en luft-til-vand varmepumpe – en Mitsubishi Ecodan Silent 8 kW – ovenikøbet udført af et lokalt firma her fra Skelhøje, nemlig Jysk Rør & VVS ved Jesper Johansen.

Alt omkring tilbud, rådgivning og installation har fungeret perfekt, og vi er superglade for resultatet.

Én af vores bekymringer på forhånd var, om varmepumpen støjede. Det gør den ikke. Vi lægger overhovedet ikke mærke til den.

Nu er det fortsat nyt, og vi kender derfor ikke varmeregnskabet endnu, men vi forventer en massiv besparelse. Når man har en varmepumpe, får man jo også reduktion i elafgiften.

Samtidig er det en rigtig god følelse, at vi opvarmer vores hus på en grøn og klimarigtig måde. Det føles lidt som om, at vi har fremtidssikret vores hus”.


Svend Bech og Trine Knudsen, Dollerup, Viborg

I starten af 2018 købte Svend Bech og Trine Knudsen den gamle skole i Dollerup tæt på Viborg – en perle beliggende i den smukkeste natur med skov, hede og sø som nærmeste naboer. De over 500 atmosfærefyldte og charmerende kvadratmeter passede perfekt til Trines tøj- og vintagebutik RUMS flora, samt Svends kreative virke som musiker, massør og musikbooker.

”Når man køber sådan et hus, er der selvfølgelig en del projekter, og til dem, der har involveret vand og varme, har det været rigtigt godt at kende Jesper hos Jysk Rør & VVS, som vi fik anbefalet gennem en bekendt.

Det har vi på ingen måde fortrudt, og vi har løbende brugt Jesper en del. Det er foreløbigt blev til ny varmekilde; et pillefyr, der effektivt kan opvarme vores godt 500 kvadratmeter, samt en del VVS-arbejde, både til mit behandlerrum som massør, samt til vores nye, stilfulde kaffebar i butikken.

Ens for alle projekterne er, at vi hurtigt følte, at Jesper var ”vores mand”, og ikke en leverandør. Det har gjort vores samarbejde til en god og tryg oplevelse, hvor vi føler, at vi har fået og får de helt rigtige produkter og løsninger.

Jesper er perfektionist, rigtig behagelig at snakke med, og nørdet på den gode måde – og så kan man altid ringe til ham, ligesom han i øvrigt aldrig siger nej til en kop kaffe”.


Gerda, Viborg

Mit hus var opvarmet med den dyre gas, hvor gasfyret i øvrigt var 19 år gammelt, som er den gennemsnitlige levetid for sådan et fyr. Så her ventede sikkert snart en større ekstraudgift til udskiftning. Samtidig var udsigterne til at kunne skifte til fjernvarme på min adresse op til fire år. Endelig har jeg i mange år haft et ønske om at skifte til en mere energivenlig varmekilde.

Når jeg lagde det hele sammen, var det med andre ord tid til at gøre noget.

Jeg kender flere, der havde fået installeret en luft-til-vand varmepumpe og samarbejdet med Jesper Johansen hos Jysk Rør & VVS, og var meget tilfredse. Både med serviceniveau, pris og den valgte løsning.

Derfor fik jeg Jesper ud for at se mit hus, og komme med en løsning og et tilbud, der passede til huset og mit behov.

Da jeg, efter lidt betænkningstid, besluttede at takke ja til tilbuddet, hjalp Jesper mig med at søge et energitilskud på 14.000 kroner, som jeg fik. Han rådgav mig også om, hvordan jeg afmeldte gassen og fik tilskud, så afmeldingen ikke kostede noget.

Jeg orienterede mit energiselskab om ændringen, hvilket betyder, at jeg har fået nedsat elafgiften på forbrug over 4.000 kWh.

Installationen er gået nemt og helt efter aftale, så det har været en meget positiv oplevelse.

Siden gassen steg så voldsomt, er det blevet skruet rigtigt meget ned for varmen her i huset, som alligevel landede på et forbrug på cirka 18.000 kroner om året. Men den nye varmepumpe kan jeg igen skrue op for varmen, og vel lande på cirka 8.000 kroner om året, og endnu billigere, når elprisen forhåbentligt falder lidt igen.


Charlotte Eriksen og Benjamin Veller Jensen, Karup

Charlotte Eriksen og Benjamin Veller Jensen bor på et skønt nedlagt landbrug mellem Viborg og Karup. Her har de netop udskiftet et gammelt træpillefyr med en Panasonic luft-til-vand varmepumpe.

– Der var masser af arbejde med træpillefyret, så det ville vi gerne udskifte. Også fordi vi rundt regnet kunne halvere varmeudgifterne fra cirka 15.000 kroner om året til mellem 6.000 og 8.000 kroner.

– Vi indhentede et par tilbud, hvor det fra Jysk Rør & VVS skilte sig positivt ud. Både hvad angik den samlede pris, og fordi tilbuddet indeholdt det hele, inklusive gravearbejde, bortskaffelse af pillefyret og en løbende serviceaftale. Det var nemt og overskueligt.

– Så vi takkede ja til tilbuddet, hvilket vi ikke har fortrudt. Samarbejdet med Jesper Johansen har været ovenud positivt. Han er god til at forklare, er meget serviceminded, og så er arbejdet udført flot og effektivt.

– Sidst, men ikke mindst, er vi meget glade for løsningen. Det er fortsat så nyt, at vi ikke har erfaret den økonomiske besparelse endnu, men vi kan allerede mærke, at det er blevet en meget behageligere varme. Før kunne vi ikke have en smule varme i gulvet om sommeren, hvilket på kolde sommerdage godt kunne give en kølig og fugtig fornemmelse. Nu er der lunt og behageligt hele tiden.

– Så nu har vi faktisk også bestilt Jysk Rør & VVS til at give et tilbud på udførelse af det sidste VVS-arbejdet på vores nye badeværelse.

Solvejg Pedersen og Peder Steffensen, Viborg

Solvejg Pedersen og Peder Steffensen har bygget et unikt drømmehus i Viborg. Et smukt rundt hus med en helt særlig arkitektur, beliggende i den skønneste natur tæt på byens golfbane.

Til at forestå al arbejdet med sokkel, fundament, vand, kloak samt etablering af ventilations- og jordvarmeanlæg har de benyttet Jysk Rør & VVS.

Om det samarbejde fortæller de:

”Det har været en rigtig god og helt igennem professionel proces. Det er meget betryggende at samarbejde med en dygtig håndværker, hvor man er sikker på at få den bedste løsning i en høj kvalitet.

Jesper Johansen har en stor og grundig viden om det han beskæftiger sig med, og så fordyber han sig virkelig i alle tekniske detaljer. Han går ikke på kompromis med lette løsninger.

Vi har samarbejdet med Jesper Johansen tidligere, så derfor var vi ikke tvivl, da vi skulle bygge det nye hus og have lavet det omfattende arbejde – og han har igen leveret varen. Udover kvaliteten i arbejdet gælder det også alle aftaler om levering og økonomi”


Dannie Trier Rasmussen, Birgittelyst, Viborg

“Vi har købt vores drømmehus med en helt fantastisk beliggenhed og en smuk udsigt til Hald sø. Huset skulle dog lige have den helt store tur, inden det helt kunne leve op til drømme-titlen…

I renoveringen af huset har Jesper Johansen hos Jysk Rør & VVS spillet en væsentlig rolle. Jesper har lagt gulvvarmen i begge etager, ført gas ind til køkkenet, lavet alt vand- og VVS-arbejde, installeret nyt varmeanlæg i form af en luft-til-vand-varmepumpe og fået integreret det solvarmeanlæg, der var her i forvejen, så solvarmen kan opvarme brugsvandet, når solen altså skinner.

Det har været en større omgang, og her har det været meget betryggende, at Jesper har fået alle løsninger til spille optimalt sammen. Han har hele tiden tænkt på det næste skridt i arbejdet, så tingene er blevet lavet i den rigtige rækkefølge og på den helt rigtige måde.

Samtidig har han også tænkt vores driftsøkonomi ind i løsningerne, blandt andet det med at integrere solvarmen.

Så vi er absolut meget tilfredse med samarbejdet med Jesper, herunder også at alle aftaler omkring økonomi og udførelse er blevet overholdt til punkt-og-prikke.

Nu glæder vi os bare til snart at flytte ind i drømmehuset…”


Jesper Herløv, Rindsholm, Viborg

Jesper og Line Herløv bor i et dejligt hus i Rindsholm ved Viborg. Siden de flyttede ind i 2011 har de brugt Jysk Rør & VVS til en række forskellige opgaver med vand og varme. Senest har de fået opsat en ny Panasonic 9kW luft-til-vand-varmepumpe.

”Det startede med, at vi skulle bruge lidt hjælp til husets pillefyr, da vi flyttede ind for snart ti år siden. Her oplevede vi en fantastisk god og kompetent hjælp og service, og så har det ellers hængt ved lige siden.

Jeg er nok lidt perfektionistisk omkring tingene, og det samme er Jesper. Vi har begge fokus på detaljerne, og taler samme sprog.

Så vi har brugt Jesper løbende, blandt andet til opsætning af radiatorer og øvrigt VVS-arbejde. Alt er blevet udført perfekt.

For nylig besluttede vi – i forbindelse med en større opgravning med helt ny belægning af have og terrasse – at pillefyret skulle udskiftes med en mere energirigtig og tidsbesparende luft-til-vand-varmepumpe.

Her var jeg egentlig ikke i tvivl om, hvem vi skulle bruge. Jeg indrømmer dog gerne, at jeg alligevel lige hørte et par andre steder – blandt andet for at tjekke pris – og her blev mit valg bare bekræftet.

Jysk Rør & VVS kunne tilbyde det bedste produkt til den bedste pris, og så kunne Jesper nemt koordinere med de øvrige håndværkere, der var involveret i projektet.

Det var nemt og betryggende, og vi er rigtig glade for resultatet, der reducerer vores varmeudgifter med cirka 50 %”


Kris Holm, Rindsholm, Viborg

Kris Holm og Trine Roesgaard er for nylig flyttet ind i en klassisk 70’er villa, der blev opvarmet med oliefyr, og havde en varmeudgift på godt 24.000 kroner om året. Nu har de investeret i luft-til-vand varmepumpe, og har dermed udsigt til en halvering af varmeudgifterne. Leverandøren af varmepumpen er Jysk Rør & VVS.

”Vi blev anbefalet Jysk Rør & VVS af vores naboer, der for nylig selv havde købt en varmepumpe. Den anbefaling takker vi for – det har nemlig været en supergod oplevelse.

Jeg forhørte mig dog lige et par andre steder også, men det blev alt for dyrt, så valget var egentligt let.

Vi valgte en 9kW Panasonic luft-til-vand-varmepumpe, og det har ikke blot minimeret vores varmeudgifter, vi har også fået en mere behagelig varme og altid varmt vand. Sådan var det ikke altid med oliefyret.

Selve installationen af varmepumpen tog blot nogle få dage, og siden har det bare kørt helt uden problemer.

Samtidig ved vi, at skulle der på et tidspunkt opstå noget, så kan vi bare ringe til Jesper, så bliver det løst hurtigt og effektivt”


Arash Sabuhi, Stanghede, Viborg

Vi skulle have ny en varmekilde i vores hus, og havde besluttet, at det skulle være en luft-til-vand-varmepumpe.

Vi blev anbefalet Jysk Rør & VVS af nogle gode bekendte, så vi tog fat i Jesper.  

Her oplevede vi med det samme en god kemi og dialog. Jesper er stille, rolig, god til at forklare og virkede meget troværdig. Samtidig var hans pris på varmepumpen meget konkurrencedygtig.  Det var også vigtigt, at vi følte, at han vejledte os grundigt om løsningen, og hvad der ville fungere mest hensigtsmæssigt for os.

Vi har tidligere samarbejdet med en håndværker, der bare sagde ”ja” til alt, hvad vi sagde, og ikke brugte sin egen erfaring til at sikre os den rette løsning.

Hos Jesper følte vi os i trygge hænder.  Vi har fået Panasonic luft-til-vand varmepumpe, og den fungerer bare perfekt.


Kirsten Fjord Rasmussen og Jesper Bøss, Dollerup

Vi købte et ældre, men yderst charmerende træhus i Dollerup, som blev opvarmet med oliefyr.

Her oplevede vi hurtigt problemer med varmeinstallationerne, men fandt heldigvis ud af, at Jysk Rør & VVS og Jesper Johansen lå ”lige om hjørnet”.

Her fik vi med det samme supergod hjælp – selv om aftenen og i weekender.

Da oliefyret så brændte helt sammen, og vi skulle have en ny luft-til-vand varmepumpe var det selvfølgelig nærliggende, at bruge Jesper.  Jysk grundighed gjorde dog, at vi lige undersøgte markedet – men her pegede pilen alligevel klart på Jesper. Både hvad angik pris, kvalitet, fleksibilitet og engagement.

Vi valgte Jesper, der på det tidspunkt havde en travl kalender, men som alligevel fik installeret den komplette løsning i løbet af en weekend. Det var nemlig januar og vi var helt uden varme!

I dag fungerer varmepumpen perfekt. Driftssikker og helt uden arbejde og bøvl. Den er naturligvis også meget billigere end olie – og meget mere miljøvenlig.

Så alt har været absolut positivt!


Preben Clausen, Løgstrup

Vi skulle bygge nyt hus, og havde brug for nogle håndværkere, der kunne støbe fundamentet med alle nødvendige installationer herunder ind- og udvendig kloak, lave alt med vand, varme og sanitet, samt installere et Genvex-anlæg.

Her troede vi umiddelbart, at vi skulle have fat i flere, men så blev vi anbefalet Jysk Rør & VVS af vores arkitekt.

Vi tog en snak med Jesper Johansen, og han kunne løse alle opgaverne, hvilket var en kæmpe fordel, da de forskellige håndværkere ikke skulle vente på hinanden.

I stedet klarede Jysk Rør & VVS det hele på nøjagtig 17 dage.  Og selvfølgelig udført i høj kvalitet, og med en god løbende dialog og information, hvor jeg følte, at jeg var med i processen.

Jesper er behagelig at snakke med, Han er seriøs og pålidelig, ligesom alle aftaler selvfølgelig overholdes til punkt og prikke.


Thomas Hrab, Viborg

Vi er i gang med at bygge et nyt hus i Arnbjerg-området i Viborg. Jeg er selv tømrer og klarer den del selv, men jeg skulle bruge en kompetent samarbejdspartner til at støbe fundament og sokkel, samt alt VVS og ventilationsarbejdet.

Her pegede vores arkitekt på Jysk Rør & VVS og Jesper Johansen, og det har været en rigtig god anbefaling.

Jesper er stille og rolig, helt nede på jorden, professionel og leverer arbejde af meget høj kvalitet. Og han gør det ovenikøbet til en fornuftig pris og med alle tidsaftaler overholdt.

Så ligesom jeg blev anbefalet Jesper, kan jeg også sende en stor anbefaling videre…


Svenning Sigaard, Ans

Arkitekten, der har tegnet vores nye hus, anbefalede Jysk Rør & VVS og Jesper Johansen til sokkel-, VVS- og ventilationsarbejdet.  Den anbefaling fulgte vi, og det har vi på ingen måde fortrudt.

For det første har det været meget nemt, at Jysk Rør & VVS har udført det arbejde, som der normalt skal tre forskellige virksomheder til. Det har gjort mange ting nemmere, at der ikke skulle ske en indbyrdes koordinering og ”venten på hinanden”.

Vigtigst af alt er dog, at arbejdet er udført i en meget høj kvalitet, og at Jesper under hele processen lyttede til vores idéer og nemt forstod vores ønsker. Han sætter sig ind i tingene, og er meget professionel.

Vi er selvbyggere, og her har Jespers fleksibilitet også været en kæmpe fordel. Han har blandt andet ikke været bleg for at tage aftener og weekender i brug, når det var nødvendigt.

Og ja, så er alle pris- og tidsaftaler overholdt.


Antoinette Kaufmann, Dollerup

Samarbejdet med Jysk Rør & VVS startede egentligt, da Jesper Johansen skulle fikse en vandhane for mig.

Her kom vi til at snakke om mit gamle oliefyr, og Jesper foreslog en luft-til-vand varmepumpe. Det ville være både en billigere og mere miljørigtig varmeløsning for mig.

Jeg fik et tilbud, der lød fornuftigt, og sammen med en medarbejder fik Jesper hurtigt og effektivt installeret varmepumpen og to nye radiatorer i mit hus. Alt kørte helt efter planen og uden de mindste problemer.

Jeg har fra starten følt mig 100% tryg ved samarbejdet, og det har været en fornøjelse at samarbejde med en faglig dygtig håndværker, der ovenikøbet passer alle tidsaftaler.

Jeg har slet ingen negative ting at sige om samarbejdet – kun positivt – og nu glæder jeg mig så til at spare pænt på varmeregningen.